steag UE

steag Guvernul Romaniei

steag Instrumente structurale

Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020

Testimoniale

Vă mulțumim frumos pentru acest proiect minunat! A fost o oportunitate enormă pentru mine ca profesor, pentru elevii mei și pentru școala din care provin. Am reușit să îmbunătățim baza materială a școlii prin materialele didactice cumpărate, am reușit să implicăm elevii în multe activități interesante, atractive pentru ei, am participat la multe cursuri de formare și dezvoltare pentru noi, profesorii. Vă mulțumim pentru această oportunitate și să sperăm că o sa mai avem ocazia să participăm la astfel de proiecte. 

Claudia Dumitru, Școala Gimnazială Specială Transilvania Baciu

Aș vrea să mulțumesc pentru această oportunitate, elevii au fost foarte multumiți  de implicare și pentru atenție, având în vedere că în cadrul acestor proiecte elevii cu CES au fost actorii principali, ei fiind frecvent ignorați în implementarea altor proiecte din școală. De asemenea, dotarea cu materiale a fost o șansă uriașă.

Carmen Ciușcă, Centrul de Pedagogie Curativă Simeria Veche

A fost un proiect amplu care ne-a oferit atât cursuri cât și oportunități diverse atât de formare, cât și de dotări. Mulțumim.

Anca Maier, Școala Specială Centru de Resurse pentru Educație Incluzivă/Integrată Cluj-Napoca

Mulțumim pentru oportunitatea de dezvoltare a noastră, a cadrelor didactice, prin cursurile de formare parcurse, dar și prin desfășurarea miniproiectelor care ne-au ajutat în activitatea didactică, elevii fiind cei care au avut cel mai mult de câștigat.

Todoran Crina, Școala Gimnazială „Iuliu Hațieganu” Panticeu

Mulțumim pentru oportunitatea de a participa la cursuri de formare interesante și utile și pentru șansa de a implementa, atât mini proiecte, cât și proiecte inovative, prin care am învățat multe și am realizat activități deosebite împreună cu elevii.

Dana Ioviță, Școala Specială Centru de Resurse pentru Educație Incluzivă/Integrată Cluj-Napoca

Acest proiect a oferit șanse diverse și ample atât cadrelor didactice, cât și elevilor de a se dezvolta și de a lega parteneriate bogate din punct de vedere social și profesional. Mulțumim pentru oportunitatea de a ne bucura de beneficiile acestui proiect!

Dana Cheța, Școala Gimnazială Ploscoș

Acest curs mi-a îmbogățit cunoștințele acumulate de-a lungul timpului și mi-a întărit încrederea că ceea ce fac în munca la clasă, este bine. De asemenea, materialele furnizate (în special jocurile educaționale), sunt de un real folos și pot fi adaptate cu usurință și la copiii cu nevoi speciale.  Vă mulțumesc! 

Adriana Irimie, Centrul de Pedagogie Curativă Simeria Veche

Conținutul cursului și activitățile practice au fost foarte utile. Jocurile de dezvoltare personală și activitățile practice au fost adaptate pentru învățământul special, devenind mai ușor de pus în practica.

Laura Dudilă, Școala Gimnazială Specială Transilvania, Baciu

Cursul de dezvoltare personală a fost foarte interesant și are aplicabilitate practică

Crina Sturza, Centrul de Pedagogie Curativă Simeria Veche

Instruirea a creionat o imagine de ansamblu în ceea ce privește schimbările necesare în învățământul românesc.

Codruța Dumitriu, Școala Specială Centru de Resurse pentru Educație Incluzivă/Integrată Cluj-Napoca

Formatorul ne-a implicat activ în toate temele predate. Recomandăm tuturor colegilor acest curs de dezvoltare personală.

Boca Victoria-Claudia, Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Cluj-Napoca

Sunt așa entuziasmată de tipul acesta de predare. Ce bine că există proiecte ca acesta!! 🙂

Laura Baraboiu, Liceul Tehnologic ”Nicolaus Olahus” Orăștie

Proiectul a fost bine primit de către elevi și eu mă bucur că a mers bine. Sper ca și proiectul al 2-lea să fie la fel de folositor și de succes.

Vescan Elena, Școala Gimnazială Bonțida

Vă mulțumim pentru oportunitatea de a realiza aceste miniproiecte,  de a avea materiale/produse de care avem nevoie. Am avut un feed-back pozitiv din partea elevilor și cadrelor didactice implicate, iar diseminarea s-a făcut în două conferințe naționale și la Cercul Pedagogic Județean al Profesorilor Psihopedagogi Cluj.

Lorena Văetiși, Școala Specială Centru de Resurse pentru Educație Incluzivă/Integrată Cluj-Napoca

Vă mulțumesc foarte mult pentru suport și susținere și sper din suflet să reușesc și în acest an școlar să depun proiecte, în beneficiul elevilor noștri.

Codruța Dumitriu, Școala Specială Centru de Resurse pentru Educație Incluzivă/Integrată Cluj-Napoca

Participarea mea la programul de formare pentru dobândirea de competențe transversale mă va ajuta în munca desfășurată cu elevii cu CES, integrați în școlile de masă.

Lung Adina Roxana, Școala Gimnazială Specială Centru de Resurse și Documentare privind Educația Incluzivă/Integrată Cluj-Napoca

Mi-am îmbunătățit cunoștințele la limba engleză și astfel voi putea accesa mai ușor informațiile din domeniul meu existente în această limbă.

Kozak Delia Alexandrina, Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Cluj-Napoca

Cursul este mult mai mult decât eficient, întrucât am avut parte inclusiv de șabloane pe care le pot folosi întocmai în predare, evaluare, raportare și în toate procesele importante din perioada aceasta. În cadrul acestui curs mi-am dezvoltat abilitățile de comunicare și tehnologie digitală.

Bucur Felomena, Școala Gimnazială Cămărașu

Participarea la acest program permite valorificarea experienței dobândite în munca de predare de la clasă. M-a ajutat să înțeleg mai bine anumite noțiuni și să utilizez resursele informatice.

Simina Olga, Școala Gimnazială Specială Centru de Resurse și Documentare privind Educația Incluzivă/Integrată Cluj-Napoca

Am aflat noi informații dar și pași de urmat pentru rezolvarea unor situații dificile.

Giurgiu Ioana Sanda, Școala Gimnazială Călățele

Educarea și dezvoltarea pe mai multe planuri, astfel încât am simțit mai multă abilitate, inițiativă, curaj și progres în cariera didactica. Dezvoltare personală, clase școlare și metode pedagogice incluzive, colaborarea cu persoane dificile, comunicare interpersonală, coaching-ul, comunicare cu diplomație și tact sunt doar câteva domenii care îmi sunt foarte utile. Mi-ar fi plăcut să fi avut acces mai demult la astfel de cursuri!

Borodi Adriana Emilia, Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Cluj-Napoca

Am înțeles multe lucruri noi, interesante, creative, de folos în următoarea perioadă de predare.

Balazs Katalina Iolanda, Școala Gimnazială Suatu

Beneficiul central al participării mele la acest program a fost descoperirea elementelor din sfera leadershipului.

Meca Mariana, Școala Gimnazială Specială Centru de Resurse și Documentare privind Educația Incluzivă/Integrată Cluj-Napoca

Mi-am confirmat unele convingeri în ceea ce privește importanța comunicării cu tact și diplomație, precum și a impactului pe care îl are un cadru didactic cu un nivel ridicat al inteligenței emoționale (dar și un director de școală) asupra elevilor și altor persoane cu care interacționează în cadrul unei școli. De asemenea, m-am bucurat să îmi fixez noțiunile care stau la baza practicării limbii engleze și a utilizării instrumentelor TIC.

Urcan Mădălina, Școala Gimnazială Cămărașu

Pe baza cunoașterii și experienței acumulate, participând la acest program de formare, am devenit mai capabilă să planific, să pregătesc, să elaborez activități educative și să le evaluez, astfel încât elevii să învețe cu mai multa plăcere și interes.

Tegla Patricia, Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Cluj-Napoca

Am avut ocazia să accesez informații noi privind diverse teme, aplicabile atât în context educațional, dar și în interacțiunile interpersonale din viața cotidiană.

Alexandra Chiș, Școala Gimnazială Specială Transilvania Baciu