steag UE

steag Guvernul Romaniei

steag Instrumente structurale

Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020

Proiecte selectate pentru acordarea de sprijin (subventie)

S-a încheiat prima etapă de acordare a instrumentelor de sprijin

Au fost selectate mini proiectele educaționale ce vor beneficia de instrumente de sprijin (subvenții). Astfel, 69 de proiecte din cele 13 unități școlare, parteneri asociați în proiect vor primi subvenții pentru implementare, în valoare totală de 136471.82 ron.

Lista cu proiectele care vor primi subvenții poate fi consultată aici:  Lista proiecte -instrumente de sprijin (subventie)

Cadrele didactice care au depus proiectele selectate pentru acordarea de instrumente de sprijin vor trebui să completeze și să transmită contractul de acordare de sprijin (subvenție), ce poate fi descărcat de aici: Anexa-01_4-Contract-acordare-sprijin-subvenție

După completarea contractului și semnarea de către cadrul didactic, contractul trebuie semnat și de către reprezentantul legal al unității școlare (se va completa numele reprezentantului legal și denumirea unității școlare), după care va fi colectat de către expertul educațional local grup țintă școală și transmis către Inspectoratul Școlar Județean Cluj.

Termenul pentru transmiterea contractelor semnate este 14 august 2019. Pentru proiectele care au planificate activități în luna august, contractele trebuie transmise cât mai curând.

Felicitări pentru proiectele depuse și mult succes în implementare!

Pentru detalii suplimentare, puteți transmite un mesaj la adresa: pps@isjcj.ro.